Knolselderij-bloemkoolstampot

Geplaatst op dinsdag 24 september 2019 @ 11:26 , 73 keer bekeken

 

Knolseldeij-bloemkoolstampot                   4 personen

 

Ingrediënten

 

1 knolselderij 

100 gram aardappelen

1 bloemkool

100 gram roomkaas

4 groten bladen radicco 

50 gram gorgonzola 

75 gram geroosterde pijnboompitten

 

Breidingswijze

 

. Schil de knolseldeij en de aardappelen en snijd ze in blokjes. Kook knolseldeij  met de aarappel in een laagje water met zout in cica 15 minuten gaar. Verwijder vervolgens de groene bladeren van de bloemkool en zet de groente  op een laagje water en zout. Stoom de bloemkool in circa 20 minuten gaar. Stamp de knolselderij met de aardappelen en de roomkaas tot puree met een staafmixer de bloemkool. Meng de bloemkool met de knolseldeij-aardappelpuree.

. Verdeel de stampot over de 4 radiccioblaadjes en strooi er de gorgonzola en de pijnboompitten erover.


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan: