Bloemkool-broccoli met brie

Geplaatst op maandag 30 september 2019 @ 11:21 , 78 keer bekeken

 

Bloemkool-broccoli met brie                        4 personen

 

Ingrediënten

 

400 gram macaronie of penne rigate

2 eetlepels olijfolie

500 gram bloemkolen (in roosjes)

400 gram broccoli (in roosjes)

75 gram walnoten (hgehakt) of hazelnoten (gehakt)

250 gram brie (in dunne plakken)

 

Bereidingswijze

 

. Verwarm de oven voor op 180 graden.

. Kook de pasta beetgaar met zout. Giet af, laat uitlekken en schep de pasta in een ingevette ovenschaal. Sprenkel er olijfolie over en maal er een beetje peper over.

. Kook intussen de roosjes bloemkool en broccoli 4 minuten, giet ze af en laat goed uitlekken.

. Verdeel de bloemkool, broccoli en noten over de pasta. Leg de plakjes brie erop  en zet het gerecht 20 minuten (of tot de brie gesmolten is) in het midden van de oven. Serveer de schotel  bestrooid met een beetje peper.


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan: